Bejelentkezés

images

TÉMA: Összegzés: Szekszárd - Siófok

Összegzés: Szekszárd - Siófok 2020 okt. 11 15:22 #179

  • nmk
  • nmk profilkép
  • Nem elérhető
  • Újonc fórumozó
  • Hozzászólások: 18
  • Köszönetek: 4
  • Karma: 1
Kereken 5 hónappal ezelőtt kezdtünk bele a DDP-be. A koronavírus miatt elmaradtak a teljesítménytúrák, s nagyon hiányzott a megszokott rendszeres túrázás. Tanakodtunk, hogy bicajozni menjünk a Cuha-völgybe, vagy DDP?

Egyszer egy Zöldpontos túrán tombolán nyertem egy DDP-s igazolófüzetet. Néha belelapoztam, vonzott, hogy szülőhelyemhez közeli tájakon túrázhatunk, nagyon jónak találtam a leírásokat, sőt, amire nem kaptam kimerítő választ, interneten tovább kutakodhattam. Mondtam a féjremnek, menjünk DDP-zni. Hát így indult idén május 9-én.

Összesen 13 napot gyalogoltunk, a legrövidebb a pécsi, és tabi túranap volt, a leghosszabb a legelső túranap Szekszárdtól Mecseknádasdig. 85 óra 40 perc alatt 446 ezer lépést tettünk meg. Néha előfordult, hogy már csak itthon vettem észre, mit lett volna érdemes megnézni útközben. A túra végére azonban belejöttünk, az utolsó napon mindent felkerestünk, amit terveztünk. Lehet, hogy ezt is „tanulni kell”.
Nagyon jó érzés volt, hogy végigcsináltuk! De már másnap éreztem, valami hiányzik, valaminek vége van, nincs az a várakozás a következőre…

Még jó, hogy nemrégiben megvettük a RP DDK igazolófüzetet. Azt már majdnem eldöntöttük, hogy Írott-kőről fogunk indulni :)

Köszönöm mindenkinek, hogy velem voltatok a túráink során, olvastátok élményeimet. Ha ráadásul valakinek csak kicsivel is, de segíteni tudtam, az külön öröm számomra. Mindnyájótoknak hasonló szép élményeket kívánok!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
The following user(s) said Thank You: HEV, Kőszeghy Miklós
Oldalmegjelenítési idő: 0.137 másodperc